Toepassingen plexiglas Oost-Vlaanderen

Waarvoor kunt u Panné-Callebaut, uw expert voor maatwerk in kunststof, inschakelen?

Toepassingen plexiglas Oost-Vlaanderen

Industrie, machinebouw en medische apparatuur

Wij vervaardigen veiligheidsschermen en deksels in polycarbonaat voor industriële ondernemingen die rekenen op kwaliteit. Ook voor technische stukken, gefreesd of gelaserd, en hulpstukken in kunststof voor medische apparatuur, kan u bij ons terecht.

Toepassingen plexiglas Wieze

Winkelinrichting en standenbouw

Van vitrinekasten en broodbakken tot urnen, van toonbankbeschermers tot snoepdozen en formulierhouders, displays voor productpresentatie in etalages en op de winkelvloer; Panné-Callebaut verwezenlijkt uw idee of project tot in de perfectie.

Toepassingen plexiglas Oost-Vlaanderen

Kunst en musea

Wilt u klein meubilair in kunststof op maat laten maken? Of bent u op zoek naar heldere oplossingen voor de presentatie van kunstwerken, zoals sokkels, stolpen of inlijstingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Toepassingen plexiglas Oost-Vlaanderen

Hygiëne schermen op maat

Als specialist in de verwerking van kunststofmaterialen bieden wij handelaars, openbare diensten en bedrijven preventieschermen in Plexiglas aan.

We leveren deze voorzien van 2 of meer voetjes in elk gewenst formaat, met of zonder doorgeefopening. 

Contacteer ons meteen voor meer informatie.

Bedrijven uit verschillende sectoren vertrouwen op de expertise en de nauwkeurigheid van onze diensten. Onze kunststofproducten en toepassingen op maat worden aangewend voor een veelheid aan doeleinden.